Segítségre van szüksége? Hívjon: +36 70 417-5616

Fizetési és szállítási feltételek


Fizetési és szállítási költségek alakulásaBankkártyás fizetésBanki átutalásUtánvétel
Házhozszállítás 1 490 Ft1 490 Ft1 710 Ft
Postán maradó 1 210 Ft1 210 Ft1 430 Ft
PostaPont 1 210 Ft1 210 Ft1 430 Ft
Csomagautomata 1 210 Ft1 210 Ft1 430 Ft
Szeged területén belüli kiszállítás 0 Ft0 Ft-

1. Fizetési feltételek

A megrendelés menete menüpont alatt olvasható leírás 3. pontja tájékoztatást ad a fizetési és szállítási opciókról. Az előre történő utalás választása esetén a vásárlási értesítő e-mail mellékleteként elküldött elektronikus számlán szereplő termékárat és az esetleges szállítási költséget (az elektronikus számla fejlécében is feltüntetett) számlaszámra kérjük átutalni:
Bodó József | OTP Bank: 11773353-01550319
Bankkártyás fizetés esetén Banki tájékoztató menüpont alatti tájékoztató nyújt leírást a fizetés folyamatáról.

Fizetési módok és költségük
 • Bankkártyás fizetés - 0 Ft
 • Banki átutalás - 0 Ft
 • Utánvétel - 220 Ft

2. Szállítási feltételek

A kosárban van lehetősége a megvásárolt termék, termékek szállítási módját megválasztania. A szállítási szolgáltatást a Magyar Posta végzi.

3. Szállítási módok és költségük

 • Házhozszállítás - 1 490 Ft
 • Postán maradó - 1 210 Ft
 • PostaPont - 1 210 Ft
 • Csomagautomata - 1 210 Ft
 • Szeged területén belüli kiszállítás - 0 Ft

Szeged területén belüli kiszállításról:
 
Szeged határán belül ingyenesen kiszállítom Önnek a csomagot egy előre egyeztetett helyre és időpontra. A kiszállítást minden esetben telefonos egyeztetés előzi meg. 
Szeged határába a következő helyek férnek bele: Szeged, Kiskundorozsma, Szőreg, Tápé, Baktó. A szállítás díjtalan.
Amennyiben Szeged határán kívüli címet ad meg, megtagadhatom a kiszállítást.
Ez a szállítási mód csak előreutalásos vagy bankkártyás fizetési móddal elérhető, készpénzzel egyelőre nem lehet fizetni.

Szállítási idő: 

A  webáruházban lévő minden termék raktárról kerül kiszállításra 1- 3 munkanapos szállítási határidővel.
A tervezett kiszállítási időpontot e-mailben visszaigazoljuk Önnek, illetve amint a csomagját átadtuk a Futárszolgálatnak  kézbesítésre e-mailben megküldjük Önnek a ragszámot/csomagszámot, így a feladott küldemények nyomonkövethetőek a    http://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes#result oldalon  a ragszám első 13 karakterének megadásával.

Miért érdemes PostaPontra kérni a csomagot?
 • Amennyiben Ön vagy megbízottja a szokásos kiszállítási idő  - 8.00-17.00-ig – alatt  folyamatosan  nem tartózkodik a kiszállítási címen érdemes PostaPontra kérnie a csomag kiszállítását, és  5 munkanap alatt átveheti rendelését. Ezen időintervallumon belül a címzett nyitvatartási időn belül akkor megy érte, amikor számára az kedvező. Válasszon egy postát, amely útba esik Önnek!
 • A küldemény felvételét összekötheti más postai ügyek intézésével.
 • Nem kell otthon várakoznia, vagy mást megkérnie a csomag átvételére.

Miért érdemes MOL, OMV kútra rendelni a csomagot?

 • A legtöbb MOL PostaPont napi 24 órában nyitva tart, így munka előtt vagy munka után is elhozhatja a csomagját.
 • SMS-ben vagy e-mailben értesítjük a küldemény érkezéséről.
 • A feladó határozza meg, hogy hány nap legyen az őrzési idő: 5 vagy 10 munkanap. Ezen időintervallumon belül a címzett akkor megy érte, amikor akar, de a feladó rendelkezik az időről
 • A kijelölt kutak általában a település centrumában találhatók, így könnyen megközelíthetőek.
 • A kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes és bankkártyával is fizetheti az utánvétel összegét.

Javaslatok a kiszállítás módjának megválasztásához.

A megrendelt és visszaigazolt termékeket szerződött partnerünk  a Magyar Posta Futárszolgálat - MPL szállítja ki a vevő által megjelölt címre.

A Magyar Posta Futárszolgálatnak MPL által szállított küldemények nyomonkövethetőek a   http://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes#result oldalon  a ragszám első 13 karakterének megadásával. A ragszámot rendelése futárnak való átadásakor elküldjük Önnek e-mailben.

Amennyiben szállítási címre kéri a küldeményt kérjük vegye figyelembe, hogy a Futár 8.00- 17.00-ig szállít ki egy előre meghatározott túra terv alapján, így nem lehet előre meghatározni, hogy pontosan mely időpontban fog csengetni az Ön által meghatározott címen. A termékek árát és a szállítási díjat - utánvételes fizetés esetén - a Futárnak kell fizetni készpénzben megfizetni az áru átvételekor, így kérjük a fizetendő készpénz rendelkezésre állásról a Futár megérkezéséig gondoskodni szíveskedjen.

A csomag átvételekor kérjük, győződjön meg annak sértetlenségéről és kérjük, ellenőrizze a rendelt darabszámot is. Ha bármi eltérést tapasztal, a Futárral vegyenek fel arról jegyzőkönyvet, írják alá és egy példányt juttassanak el ügyfélszolgálatunkra - reklamációt csak ennek birtokában lehetséges elbírálni.